SA-int IV: Leiri ja lomat

Runoilija Maajuuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinussa olin onnellinen.
 

Järjestelyä ja säätämistä
epävarmuutta
viikonloppu toisensa jälkeen
EIKÄ KOSKAAN OLE HYVÄ
Puutteessa
ja rahapulassa
on vaikea nauraa (toisen) ahdingolle

Kaksi viikkoa kiinni
huh, edes hetki rauhaa
Ja silti hirveä ikävä.

Selite: 
362 reasons I love you? <br /> FRDF II/08
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot