Matkamies

Runoilija Maajuuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinussa olin onnellinen.
 

Hämärässä taivaltaan,
matkamies käy kulkemaan.
Määränpäänsä tietää kyllä,
enkeleitä päänsä yllä,
polku pitkään päivään vie,
aukee ranta, levon tie.

Hetken lepää nuotiolla,
unettaa. On hyvä olla.
Hiipuu hiillos nuotion,
silti olo lämmin on.

Sulkee silmät, viimein uneen vaipuu
haihtuu elon ikikaipuu
Hymy huulillaan kenties,
onnellinen matkamies.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot