Pitikö olla kiire?

Runoilija Ripsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänäänkin
monet kasvot kohtasin,
moneen hymyyn vastasin.

Kaupan kassalla,
työpaikalla,
lenkkipolulla
ihmisiä tapaan päivittäin.
Tuntemattomia.

Oliko niillä merkitystä?
Tapaamisilla.
Jokaisella?

Ei ehdi miettimään.
Nopeasti
tapaamiseen
seuraavaan.
Kiire.

Kotiin,
oikeaan elämään.
Ei kiirettä,
ei vaatimuksia,
ei hankalia
asiakkaita.
Telkkari,
tietokone,
pehmeä sohva
ja pikaruoka.

Ovi kiinni,
klik.
--
Onni ja rauha?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot