Kaipaus

Runoilija Ripsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä voin
kirjoittaa
runoja
kauniita ja koskettavia,
tunteita syvimpiä
paperille piirtää.

Minä voin
menestyä
työssä,
kaiken
osata
ja vapaa-aikaani
aina siirtää.

Minä voin
antaa kaiken
antamatta
oikeasti mitään.

On ollut elämäni
tätä kaikkea
tähän asti,
toisten huomiota
haen jatkuvasti.

Tunteista suurista
kirjoitan vain,
muuten niitä en
julki tuo lain.

Tyhjältä
tuntuu
nyt kaikki tämä.
Kaikesta puuttuu
oikea Elämä.

Hetkeksi
lämmittää
ihmisten kehut,
hetkeksi
unohtuu
sydämen kivut.

Nyt tuntuu:
vie jokainen teko ja runon sana
kauemmaksi vain.
On sisimpäni
ohut kuin
kuivunut vesivana.

Ei sitä vahvista
runot, ei työ.
Vain toisen ihmisen
kosketus ja lämpö
tosi kuin yö.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot