Missä elämä on

Runoilija Ripsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

missä elämä on

kävelykatujen
ilmeettömien
ihmisten
huokauksissa.

näyteikkunan
mallinuken
pukijan
hiljaa
lausumassa
haaveessa.

Suurkaupungin
taidenäyttelyn
posliinin
särössä.

Silloin
kun minä
nämä
vielä
muistan.

Silloin
minä
kosketan
elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa taidetta :O
Kaupunki on maalattu upeasti.
Aivan mahtavaa !
Suosikki <3

 

Käyttäjän kaikki runot