Tahdotko

Runoilija Ripsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tarvitaan pari
miestä raavasta

nostamaan mut
yli kynnyksen.

Enkä ole
ihan varma ollenkaan
pysynkö
pystyssä
koko matkan
alttarille

niissä kengissä

jotka tekee
musta kaksmetrisen

ja niissä kengissä

joissa pitäisi
seisoa aikuinen.

Mutta mulla on sydämessä
pieni kipinä,
kipeä kaipuu
ikuisuuden ikävä

jonka haluan
jakaa sun kanssa,

ja sun kanssa kulkea
sitä tietä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot