Kahlitut

Runoilija Johann3s

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän, olet mennyt eteenpäin
Kaikki nämä naiset vuoteessani,
naiset huoneessani,
naiset mielessäni

En tiedä tahtovani muuttua,
muuta minut

Kaipaan nalkutustasi,
vihaan virheitäsi
Vihaan sinua, silti olemme kahlittuja

Selite: 
vähän Pixies-fiilistelyä omasta perspektiivistä
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea runo, hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot