Taivas

Runoilija Johann3s

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joku sanoi että tie taivaaseen
käy maksan kautta
Sitä nauhaa kelaan,
mutta samaan kohtaan se jää aina jumittumaan
Ja unohtuu

En pidä peilikuvastani
Se on kuin katsoisi pitkin haulikon piippua

Turmiolan Tommi sormi liipaisimella

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot