Mieteitä.

Runoilija dark heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sattuu, satuu niin vitusti!
Sattuu sydämeeni.
Henkeni salpaantuu.
Haluisin vain viiltää,
viiltää ranteeni auki,
katsoa kuinka veri valuu.
Se on niin kaunista.
Kuolema.
Mitä se oikein onkaan?
Sitä emme voi tietää.
Vasta kun se tulee kohdallemme,
Ollemmeko valmiita kohtaamaan sen?
Sen tuskan? Kivun?
Kaiken mitä se tuo tullessaan?
Onko elämä sen arvoista?
Kysymme itseltämme, miksi?
Miksi, se vie rakkaamme?
Ihmisen jota tarvitsemme,
josta välitämme ylikaiken!
Se on vain välinpitämätön!...

Selite: 
Joku humalaisuuden, vittuuntuneisuuden, ahdistuksen ja miljoonan muun asian "tulos"
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan hyvä angstausrunoksi(:

 

Käyttäjän kaikki runot