Epätietoisuus

Runoilija dark heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten ihminen voikaan kerätä sen avulla tuskaa?
Sitä tulee ovista, ikkunoista, kaikkialta, tuskaa.
Epätietoisuus.
Onko se vain ajan tuoma käsite?
Vai onko se todella olemassa?
Ei tiedä mitä pitäisi tehdä,
ei tiedä mitä pitäisi toivoa.
Ei vain jaksa ymmärtää.
Miksi sen pitää satutta?
Niin kuin kaiken muunkin elämässä?
Eikö olisi helpompaa vain kuolla?
Silloin ei olisi, epätietoisuutta, tuskaa, kipua.
Ihminen on vain ajan luoma.
Kaikki loppuu aikanaan.

Selite: 
emt jotain paskaa tämäkin. Ajatuksia myös paremminkin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot