Tuo mies

Runoilija dark heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän kävelee ohitseni,
hipaisien kättäni.
Tunnen kuinka kylmät väreet
kulkevat pitkin kehoani.
Käännyn katsomaan perääsi,
istut kuitenkin jo pöydässä ystäviesi kanssa.
Huomaan kuinka puna nousee kasvoilleni,
kun luot katseesi minuun.
Hymyilet hieman,
tiedät saaneesi otteen minusta.
Voit pompotella minua kuin palloa,
tehdä mitä lystää,
leikkiä kanssani.
Tiedän, kun aikasi leikit, kyllästyt.
Heität minut pois, roskiin.
"Käytettyähän se on!
Ei sillä enää mitään tee!"
Jään istumaan syksyiseen sateeseen,
miettien miten tässä taas näin kävikään,
taas yksi särkynyt sydän lisää.
Ja minä tyhmä vielä rakastuin sinuun!

Selite: 
Hmph, heräsin yöllä siihen kun mietin kyseistä tekstiä joka meni aika pitkälti samalla tavalla kuin tämä kirjoitettu, jotenka ei mistään parhaimmasta päästä ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvinhän tää on kirjoitettu! :)

 

Käyttäjän kaikki runot