Ikävä.

Runoilija dark heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen olin luonasi,
puhuin sinulle.
Kerroin asioistani,
et vain kuullut puheitani.
Eilen istuin hautasi vieressä
ja itkin ikävää.
Tänään olen kotona,
sekä itken takiasi.
Iltaisin kävelen ulkosalla,
miettien mikä meni vikaan,
kun jäin yksin tänne maailmaan.
Sinä pääsit pois täältä,
mutta jätit minut tänne.
Koska tulet hakemaan minut luoksesi?
Haluaisin niin kovasti nähdä sinut jo.
Tuntea sileän ihosi,
nähdä kirkkaat silmäsi,
kuulla äänesi.
Minulla on ikävä sinua!
Odotan vain että näkisimme pian taas.

Selite: 
---
Kategoria: 
 

Kommentit

nätti runo kaipuusta, suosikit! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot