Jos.

Runoilija dark heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos et olisi pettänyt,
jos en olisi huutanut,
jos en olisi saanut aikaan lähtöäsi.
Jos olisin rakastanut enemmän,
olisitko vielä kanssani?
Vai rakastinko liikaa?
Jos vielä olisimme yhdessä,
olisin kenties onnellinen.
Vai olisinko?
Yhtä jossittelua koko maailma täynnä..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdyn viimeiseen... Jossittelu on ihmisen tapa mieltää asioita. Hyvin kuvaava runo, vaikka ikävästä aiheesta onkin, niin saa tunteet pintaan sen verran lähellä on tuo aihe. Mutta niin, jossittelua kaikki tyyni..

 

Käyttäjän kaikki runot