Kaipuu

Runoilija Varjolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun olen yksin
sisälläni on ontto tunne
se ei johdu nälästä

vaan kaipuusta

Kuitenkin se aukko sisälläni
painaa
ja minua ahdistaa
kävelen sokein silmin ihmispaljoudessa

Odotan niin kovasti päivää
jolloin tyhjyys sisälläni täyttyy
lämmöllä joka leviää varpaisiin ja sormenpäihin
Se on sinun seurasi
joka sen tekee

Onneksi se päivä on jo ylihuomenna.

Selite: 
Sinä olet palanen minussa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan haikeaa kaipuuta.

 

Käyttäjän kaikki runot