Tänään ei ole jäljellä yhtään

Runoilija Varjolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Emme ole pitäneet yhteyttä kahteen kuukauteen. Se on epätavallista seurustelevalle parille. Olemme tulleet tien päähän.

Asevelvollisuutesi takia olemme voineet tammikuusta lähtien tavata vain rajoitetusti. Viikot olen itkenyt ikävääni, ja kun vihdoin saan nähdä sinut, olet muuttunut. Silloin kun vihdoin saisin käpertyä kainaloosi ja jutella kanssasi päivät yöt, sinä et anna lukea itseäsi, haluat olla yksin. Sinä taas joudut muun ajan tekemään niinkuin muut haluavat etkä voi olla hetkeäkään yksin.

Tämä ei vain enää toimi.

Juhannuksena meillä oli hirveä riita. Silloin pysyin tiukkana, enkä antanut periksi. Siinä asiassa en kyennyt ymmärtämään sinua, vaikka yleensä olen joustava ja annan anteeksi helposti. Sen jälkeen olimme vain hiljaa.

Mietin suhdettamme sen jälkeen lähes tauotta parin viikon ajan. Tajusin, että en ole enää aikoihin ollut onnellinen, vaikka olen niin luullut. Päätin, etten aio tyytyä tähän tilanteeseen, eihän elämää kannata heittää hukkaan. Sinun kanssasi olen nuoruudestani viettänyt jo kolme vuotta, ja nyt minulla ei ole enää hauskaa. Tunnen jatkuvasti oloni kurjaksi.

Sait minut aina ennen hullaantumaan kun edes näin sinut. Pystyin elämään pelkällä seurallasi. Mutta nyt en rakasta sinua enää. Se on jo pitkään ollut vain rakkauden kaipuuta. Rakkauteni kuihtui ihan sinun omasta syystäsi.

Taidamme molemmat tietää, että tämä on nyt tässä. Meitä ei ole luotu toisillemme. En tiedä onko olemassa sitä oikeaa minulle, mutta varmasti ainakin melkein oikeita, ja enhän minä voi edes etsiä, jos roikun tässä kiinni!

On minulla ollut sinun kanssa hauskaa. Todella hauskaa. Muistat varmaan kuinka usein olen meinannut tikahtua nauruun. Ja nauran vieläkin mielessäni kun muistelen hölmöjä juttujamme. Sinä aina kiusimassa minua.

Kiitos että olet kuulunut elämääni. Sinun kanssasi ollessani olen oppinut tuntemaan itseni ja pitämään itsestäni. Olen nyt vahva ja pystyn pitämään itsestäni huolta. Olet ollut mukana rakentamassa itsetuntoani. Toivottavasti sinäkin olet saanut paljon hyvää minusta ja meidän suhteestamme.

Parempi että olemme kavereita.

Selite: 
Emme ole vielä hyvästelleet, mutta me molemmat tiedämme että tässä ei ole enää mitään järkeä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi että. Tämähän kolahti. Päätin itse juuri hiljattain melkein kaksi vuotta kestäneen suhteen, koska ei ollut enää hyvä olla. Tiedän siis varsin hyvin mistä kirjoitat. Voimia sinulle, sitä viimeistä askelta ei ole helppo ottaa, mutta joskus se kuitenkin kannattaa.
Kaunista, aitoa tekstiä.

Ja kiitos arvostelustasi (:

 

Käyttäjän kaikki runot