Kirje

Runoilija Varjolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä se aina sulatat minut kun edes katsot. Viime kerralla kun näimme, pyrin hymyilemaan sinulle niin valloittavasti kuin pystyin, vaikka jouduinkin katsomaan muualle. Tunsin, että katsoit minua silloin vaikka et olisi saanut. Nojaudut joskus tahallasi liian lähelle, tulet minun reviirilleni. Yritätkö saada minut hämilleni?

Toivon että tulet ensi kerralla ilman seuraa. Toivottavasti silloin olisimme kaksin, ettei lähettyvillä olisi muitakaan. Silloin voisin kysyä sinulta, onko kukaan ikinä kertonut sinulle, kuinka komea todellisuudessa olet.

Sinä olet komea. Parransänkesi, tummat hiuksesi, silmäsi, hymysi. Poskipääsi kun hymyilet. Olemuksesi. Sinä olet villi mutta kuitenkin sivistynyt. Sinä olet uskomaton mutta silti todellinen. Ylivertainen mutta kuitenkin ihan tavallinen.

Minun mielessäni olet viime aikoina ollut paljonkin. Haluaisin tietää sinusta paljon enemmän kuin nyt. Koska en aio lähettää tätä kirjettä sinulle, voin paljastaa mitä olen sinusta kuvitellut. Olen lemmiskellyt kanssasi metsässä kanervien keskellä, vaikka risut tuntuivatkin ikäviltä selän alla.

Sinä et tiedä minusta mitään, et edes nimeäni. Minun täytyisi tehdä aloite, koska tiedän sinusta huomattavasti enemmän vaikka kuitenkin niin vähän. Tiedän nimesi, yhden harrastuksesi, vanhempiesi ammatit. Haluaisin oppia tuntemaan sinut, ja toivoisin sinun olevan sellainen kuin vaikutat olevan ja mitä olet unelmissani.

Selite: 
Kahvi maistuisi, maidolla ja sinun seurallasi, kiitos.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau! Tää on tosi hieno.
Toivottavasti rohkaistut tekemään aloitteen :)

Vau! Tää on tosi hieno.
Toivottavasti rohkaistut tekemään aloitteen :)

 

Käyttäjän kaikki runot