Nimetön

Runoilija Elsie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:37

Asuinpaikka: Pariisi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuva minusta on suttuinen ja sekava, mutta täynnä värejä.
 

hengitä
hengitä

nyt vaan hengität
sydän pumppaa kahtasataa

anna kyynelten täyttää ihohuokoset

silmät
nenä
suu

anna huudon tulla ulos
ei se haittaa vaikka se kuulostaisi rumalta
kukaan ei ole kuulemassa

kuu tippui taivaalta
ja tähdet
tulivyöry, juoksin pakoon
kahlasimme vedessä
eikä kukaan uskonut

että maailmani loppui juuri

Selite: 
uni ja todellisuus sekoittuvat ennen näin painajaisia ja heräsin todellisuuteen nyt elän painajaisessa yöksi nukahdan siellä olemme sylikkäin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot