Aikuisia

Runoilija Elsie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:37

Asuinpaikka: Pariisi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuva minusta on suttuinen ja sekava, mutta täynnä värejä.
 

Kävelen puoliuinuksissa jalka paskana
silkasta tunteilusta
harmailla teillä ja nenä ruvella tällaisina hetkinä
haluaisin
soittaa tunnustaa
olen aina sinua rakastanut
että otatko minut yöksi viereesi
ei muistojen verestäminen pahaa tee aikuisiahan tässä ollaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot