sinä

Runoilija iloinensielu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.12.2014
Viimeksi paikalla: 21.12.2023 23:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus
tuo sana niin voimallinen
tarkoitus sen hellä
mun mielessäni kirkkaana on
aistit valppaana vierelläsi olen
sydämesi sykkeen tunnen
tunteeni niin syvä ja aukoton
huuleni sulle kuiskii
sanoja jotka mieli tuottaa
vieressäni olet rakas mun
voit minuun aina luottaa
ei ole päivää ettet mieltäni kirkasta
vain olemalla siinä
syntyy niin monta ihanaa ajatusta
sylissäni minun rakkautesi tunnen
kiitos kun jaat kanssani tämän
satumaisen onnen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka ihanan ja imelän onnellista.
 

Käyttäjän kaikki runot