hellyys

Runoilija iloinensielu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.12.2014
Viimeksi paikalla: 21.12.2023 23:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Katseesi mua muistuttaa
voiko olla ihanempaa
tapaa ilmaista tuota hellyyttä
joka sisältäni kumpuaa
kosketuksesi ainutlaatuinen
minut vapisemaan saa ,eikä mikään
voi olla ihanempaa
Kun sinulle sen voin osoittaa
ettei ole aikaa arvokkaampaa
kuin se
minkä kanssasi viettää saan
huultemme koskettaessa
aikakin katoaa ja olen
onnellinen siitä että saan
sinua rakastaa
ajan loppuun asti
sinne minne taivas katoaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Romanttista ja kaunista

Rakkausrunojen kärkeen menee tämä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot