Sydän

Runoilija iloinensielu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.12.2014
Viimeksi paikalla: 21.12.2023 23:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Sydän niin hellä pehmoinen
Kosketusta suloista odottaa
Lyönti lyönniltä .....uupuen
Kuin happea ei saisi lainkaan
Tunnit kuluvat, muistuttaen elämästä
Jossa rakkaus sydäntä ruokkii
Vaatien lisää voimaa ja tunnetta
Joka elämästä tekee elämisen arvoista
Hellyys , kosketus, ajatus
Kaikki mikä rakkauteen liittyy
Sydäntä ihanasti huoltaa
Rakkaani.....Niin ihanasti mulle teet
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa kaikilla olisi oma rakas, jota rakastaa.
 

Käyttäjän kaikki runot