Zenin lyhyt oppimäärä

Runoilija Guttersniper

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tietämättömyytesi määrän paljastaa se miten syvästi uskot epäoikeudenmukaisuuteen ja tragediaan.
Sitä mitä toukka sanoo maailmanlopuksi, mestari sanoo perhoseksi."

- R. Bach

Kestosuosikkini omista runoistani on "Kohtalo leikkii retinalla". Se flipauttaa kerta toisensa jälkeen. Lue se.
 

Hänen silmänsä

piileskelevät hehkuvissa kaasupalloissa
ja huulensa kuiskailevat pahaenteistä algebraa
pakkopaitaisten korviin

Ruumiinsa noussut tuulten tupaan
Nimensä lisättynä julistuksiin
painettuna vihreisiin paperilappuihin

Hänen sielunsa on siroteltu tulivuorten uumeniin
Versoaviin kasveihin
ja mystisiin eläimiin
Maaperään, ilmakehään,
vesipisaroihin ja tulipatsaisiin
Taikureiden silmänkääntötemppuihin
ja aavikoiden kangastuksiin
Henkien molekyyleihin
ja rakastavaisten hymyihin

Sanansa kuihtuneet tekojensa varjoon

- Vaeltavat eksyneinä
petettyjen lupausten kaupungissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mystinen, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot