Furor Poeticus

Runoilija Guttersniper

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tietämättömyytesi määrän paljastaa se miten syvästi uskot epäoikeudenmukaisuuteen ja tragediaan.
Sitä mitä toukka sanoo maailmanlopuksi, mestari sanoo perhoseksi."

- R. Bach

Kestosuosikkini omista runoistani on "Kohtalo leikkii retinalla". Se flipauttaa kerta toisensa jälkeen. Lue se.
 

Sisälläni
on syvälle juurtunut vietti

Tarpeeni valaa pahuudelle ja pyhyydelle kasvot,
jotka juovutan bensiinillä ja pakotan hieromaan tuttavuutta tulen kanssa

Osun jatkuvasti lähemmäs Jumalaa,
joka vitsikkäästi väistelee epäselvää määritelmäänsä

Uskallan säveltää roihuavia tuhosointuja, jotka sytyttävät elämäni tarinat
huomionhaluisten liekkien fandangoon

Haluan korventaa syytteet,
joiden tahtiin joku vasaroi saleissa
- uhrillisia tuomioita uhrittomista rikoksista

Ja ennen kaikkea janoan sulattaa pronssijakkarat
joissa nykypäivän irvokkaat Pythiat istuvat
lipittämässä Kopi Luwakia pikkusormi ojossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva hieno runo tulitikkuleikeistä.

tämä tuntui vaikealta minun.

Puhutteleva hieno runo tulitikkuleikeistä.

tämä tuntui vaikealta minun.

 

Käyttäjän kaikki runot