Täsmäosumia

Runoilija Guttersniper

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tietämättömyytesi määrän paljastaa se miten syvästi uskot epäoikeudenmukaisuuteen ja tragediaan.
Sitä mitä toukka sanoo maailmanlopuksi, mestari sanoo perhoseksi."

- R. Bach

Kestosuosikkini omista runoistani on "Kohtalo leikkii retinalla". Se flipauttaa kerta toisensa jälkeen. Lue se.
 

VERSE 1:
Alkaa taas olemaan yks niitä kovii kausii
jolloin tekee mieli ottaa stressist pitkää paussii
pakkaan kamat, lakkaan samat vanhat toistuvat kaavat
peilist kertoo julmaa tarinaansa länsimaiset haavat

Tän kesän reissut päätetty vetämäl tikanheittoo
Täsmäosumii kotikartalle, kyl tää pläänit peittoo
viikonloppuna löyty paratiisi Padasjoelta
jalat vanhan biitsin hiekal, ei vältytty notskin noelta

Mut minne tahansa päädynkään, en draamast pääse eroon
takiaisena se vaatii hyvinvoinnistani veroo
eikä helpota se lööppi ettei suomalaisii kuollut
kun Norjassa murhaaja on uuden veistoksen vuollut

Empatiasta revitään vesilinnuille leipää
kolme kertaa pinnast ennen pitkää sukellusta heittää
Elämä on peli nimelt tunneälyn surma
ja ennen pitkää tajuut - se on meidän ajan Burma

CHORUS:
Hei huomenta, Suomineito
oot vuolaasti valuttanut kyyneleitä järviin
ja helmas rupee kastumaan kun äiti Maa vetää lärviin
Hei huomenta, Suomineito
kun päivään uuteen heräät maksat kalliin hinnan
kun ihmiskunta tahraa sun mekkos kauniin pinnan

VERSE 2:
Sit mä yritän miettii, et missä meni vikaan
kun sametinkin vastuuntuntoisuudessani likaan
ei se norsukaan aina vapaudestaan nauti
- posliinihelvetissä suunnitelmat auki

Tähän rytmiin ja kiireeseen en vaan voi varautua
vaikka virtaa vielä piisais niin en täällä saa latautua
siks kelaan että luoja, luo mut luovimaan
tää vene kauas turvaan, uomiin kaukaisen maan

Ja sen saman maan kansa raskaasti hengittää
keräämäänsä pölyä ikiomista kengistään
on pakotettu kantamaan vastuuta sanoistaan
eikä piiloudu linnoihinsa vuodattamaan verta hanoistaan

Ehkä lopussa se rehellisyys alkaa vapauttamaan
ehkä hirmutöiden sponssaus tullaan lakkauttamaan
ja joskus vielä tajutaan että kärsitään
kun samaa kulunutta napanuoraa irti järsitään

CHORUS 2x

Selite: 
Kuuntelin Pyhimyksen Salainen maailma-lätyn läpi aamuyöllä ja kelasin, että nyt olisi korkea aika puskea omaa räpäytystä ulos!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot