Mummi

Runoilija Sheida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hamsterit eivät ole pieniä, niillä vain on liian isot hampaat.
 

Taivas,
Kaunis paikka, jonne sinäkin pääsit.
Pääsit kauas kärsimyksestä.

Vielä tämä tuskalle tuntuu,
mutta älä huoli, kyllä se hälvenee.
Hymyillen sinua muistelemme
ja
jaamme yhteisiä hetkiä seurassasi.

Jaa meille elämänilosi, jottei se kulunut turhaan.
Vahvista meitä kokemuksillasi, jotta en tekisi virheitä.

Mutta, vielä en voi sinua muistoksi päästää,
sillä silloin olen liian yksin.

Mummi.

Selite: 
Sanoiksi se on vaikea pukea.
Kategoria: 
 

Kommentit

mtu en saanu sitä salasanaa=(

mm,otan osaa.
arvaappa mitä :-D
se viilto nikki o pöllitty,
ei enää salasana toimi siihe :>
nice!

Kaunista muistelua herkässä runossasi.

Kaunis runo ei tästä voi sanoa oikee muuta <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sheida Nimetön 6.12.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 15.8.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 15.8.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 21.3.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 10.12.2007 1 Runo
Sheida Forgive me 20.11.2007 2 Runo
Sheida Mummi 8.10.2007 4 Runo
Sheida Salama 9.8.2007 0 Runo
Sheida Nimetön 13.6.2007 0 Runo
Sheida Nimetön 31.5.2007 1 Runo