Salama

Runoilija Sheida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hamsterit eivät ole pieniä, niillä vain on liian isot hampaat.
 

Sydämeni alla on liukuportaat, joissa ei ole stop nappia.
Se alkaa olla jo heikko kaikesta siitä liikkeestä.

Sanojani en osaa muotoilla oikein,
ne tulevat väärin ja pahassa ajoituksessa.
Kerroin liikaa, tai liian vähän, mutta en välitä enää, sillä aion jäädä tähän..
Odottamaan sitä salamaa, joka katkaisee sähköt, salpaa hengen ja ottaa sydämeni.

Selite: 
Ahdistaa aivan hirveästi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sheida Nimetön 6.12.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 15.8.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 15.8.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 21.3.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 10.12.2007 1 Runo
Sheida Forgive me 20.11.2007 2 Runo
Sheida Mummi 8.10.2007 4 Runo
Sheida Salama 9.8.2007 0 Runo
Sheida Nimetön 13.6.2007 0 Runo
Sheida Nimetön 31.5.2007 1 Runo