Nimetön

Runoilija Sheida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hamsterit eivät ole pieniä, niillä vain on liian isot hampaat.
 

Aavistukset vähenee, tämä himo pahenee,
kun näen sinut jälleen ilman paitaa.
Kasvoja taas kutittaa, housutkin vain kiristää,
mä tahdon sut nyt ja kokonaan.

Mut kuinka mä saan? Kun et huomaakkaan.
Mut kuinka mä saan? Sua naurattaa.

Pelkoni vain vähentyy, mielikuvat lisäntyy,
kun jälleen kosket minuun huomaamatta.
Kehoni taas kihelmoi, mikset lähde menemään,
mä huomaan se kiusaa mua tahallansa.

Mut kuinka mä saan? Kun kiusaat vain.
Mut kuinka mä saan? Sua naurattaa.

Yö meitä lähestyy, ihmisetkin vähentyy,
kun lähestyt mua takkatulen viertä.
Tartut minuun takaapäin, suutelet mun niskaa näin ja
kerrot kuinka mua haluat.

Selite: 
tuota, itse tein sen lauluna, mutta ajatelkaa miten haluatte.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sheida Nimetön 6.12.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 15.8.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 15.8.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 21.3.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 10.12.2007 1 Runo
Sheida Forgive me 20.11.2007 2 Runo
Sheida Mummi 8.10.2007 4 Runo
Sheida Salama 9.8.2007 0 Runo
Sheida Nimetön 13.6.2007 0 Runo
Sheida Nimetön 31.5.2007 1 Runo