Nimetön

Runoilija Sheida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hamsterit eivät ole pieniä, niillä vain on liian isot hampaat.
 

Haluan rakastaa, pelkään rakastaa.
Luulen, että huominen tuo aina jotain huonoa tullessaan.
Haluan tietää, pelkään tietää.
Luulen, että en tahdo tietää ihan kaikkea.
Mutta jos en tiedä, alan epäillä ja katua.
Mutta sitä en siedä, että itse alan itkeä ja parkua.

Selite: 
vaikeaa rakastaa jotain niin paljon.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sheida Nimetön 6.12.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 15.8.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 15.8.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 21.3.2008 0 Runo
Sheida Nimetön 10.12.2007 1 Runo
Sheida Forgive me 20.11.2007 2 Runo
Sheida Mummi 8.10.2007 4 Runo
Sheida Salama 9.8.2007 0 Runo
Sheida Nimetön 13.6.2007 0 Runo
Sheida Nimetön 31.5.2007 1 Runo