Rakas Päiväkirja

Runoilija niinuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 11:54

Asuinpaikka: Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

En sanoiksi puettua saa

usein asiaa joka mieltä painaa

Siitä patoutumia saan

ja alan kelaamaan

Silloin kynään tartun

ja päiväkirjaan avaudun turvaudun

Kannen taas suljen

ja mieli keveämpänä kuljen

Kiitos rakas päiväkirja

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

purkausteitä monia
ihana päiväkirja

Ne sanat jotka eivät
kuulu ääneen,
ovat kuitenkin valmiita
elämään!

Päiväkirjan sivut
ovat sanaton sielun lähde,
jotka puhuvat lausumattomia
totuuksia.
Kirjoittajalla itselleen
kuin keskustelle jokaiselle,
joka ajatuksen ymmärtää.

Hienoa!

Pidin tästä, tuttua itsellekin.

 

Käyttäjän kaikki runot