Sana

Runoilija niinuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 11:54

Asuinpaikka: Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Pitäisi on sana jota ei pitäisi käyttää

Luin jostakin miten pitäisi jaksaa

On tehtävä se mitä jaksaa

se mihin pystyy ja kykenee

Siihen pitää olla tyytyväinen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot