Peili

Runoilija niinuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 11:54

Asuinpaikka: Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Peili josta kuvaani katson

kuvaani josta pitää tahdon

Usein sitä kuitenkin vain siedän

vielä joskus enemmän sen tiedän

Peilistä näkee sen mitä haluaa sanotaan

On se totuus joskus harhaa joskus osuvaa

Peiliin on pakko katsoa päivittäin

onko tukka hyvin ja voin taas menoihin lähteä

Selite: 
Ikuisesti itseensä tyytymätön olen kai ja peili niin armoton on ain....
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot