Sääli

Runoilija niinuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 11:54

Asuinpaikka: Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Sääli on heikkous



sairaus

Siihen sortuu moni

vastoin parempaa tietoaan

Pitäisi ihmistä heikompaansa

auttaa tukea

ei sääliä

Rahalla lahjoilla



apua tukea korvata

Ei valita voi kohtaloaan sen korkein määrää

Valita voi itse ihmset joiden kanssa touhuaa häärää

On siihen meillä jokaisella täysi oikeus

sulkea elämästään pois ikävät ihmiset asiat

Elää mieleistä elämää ilman sääliä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossasi sanat osuvat
niin kohdalleen kuin vain voivat,
ystävyys ja heikompien tukeminen
on lahja jonka soisi meillä kaikilla olevan.
Tästä runosta voimme varmasti jokainen
ottaa jotain opiksemme sekä toivottavasti
myös elämän asenteeksemme.

Ajatuksia antava runo.
Ja runon loppu on huikea viisaudessaan.

 

Käyttäjän kaikki runot