Spontaani

Runoilija niinuska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2010
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 11:54

Asuinpaikka: Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Olen elänyt elämääni etukäteen
suunnitellen seurauksia ajatellen

Aina huomisen askareet valmiiksi miettien , kysymykset mielessä kysyen

Seurauksena suuttumus itselle

Pettymys jos en pystykkään aikomiani asioita toteuttamaan ja kysymyksiini vastauksia toivomiani saamaan

Olen vihdoin alkanut oivaltaa

On elämän suolaa olla hetkessä vaan

Ei pidä suunnitella lainkaan vaan tehdä spontaanisti

Tehdä niinkuin mieleen juolahtaa niin kaikki tulee tehtyä aikanaan

Ei tarvitse itselleen suuttua mieltänsä pahoittaa kun ei ole odotuksiakaan

Näin se vaan elämä opettaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omasta elämästäkin tulee suorittamista vain, mielekkäämpää on olla täällä itseään varten kuitenkin haastaen itseään aina välillä. Kasvaa toisten rinnalla, ottaa ja antaa mallia. Tarttua hetkeen.

Hieno pohdinta siitä elääkö elämäänsä vai suorittaako elämää.

Elämä opettaa, jos ihminen haluaa vain itse oppia.

suorittajan elkeet muuntuu vapaaseen kulkijaan

Moni hyvä asia voi jäädä kokematta jos aina tekee seurauksia ajatellen. Rohkeutta pitää jonkin verran olla tässä elämässä tarttua hetkiin.
 

Käyttäjän kaikki runot