Ruska

Runoilija Runoilijapoitsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuollutta tällä saralla...
 

Rinnassa keveyttä, syksyä ilmassa
Kuiskii kaipaus puiden lehdissä
viipyy se hetken
luoden silkinkutojan tanssia
jota ei tohdi kuvailla värillä

Maalarin paletti on vajaa sitä kertomaan.

Sanoilla jotka ovat merkitystä vailla
On kuin olisi nähnyt uuden totuuden.

Taivaanrantaa pitkin käyden
eksyessäni löydän uuden polun
Antaen minuun uskoa
Uuteen huomiseen.

Selite: 
Lähempänä, luulin...Silti yhtä kaukana kuin ennen, tiedän.
Kategoria: 
 

Kommentit

Makoisia sanavalintoja. Tykkäilen väreistä, nyt on värikausi meneillään. Toi paletti-kohta on aevan ihana, iski miun tajuntaan.

Uusi huominen on aina hieno juttu, vaikkakin välillä unohtaa uskoa siihen. :)

 

Käyttäjän kaikki runot