Ääliöpositiivisuus

Runoilija Runoilijapoitsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuollutta tällä saralla...
 

Onhan se surullista, sanotaan
kun ei ole enään mitään sanottavaa.

Mutta sitten ainakin
voi ainakin olla onnellinen
että joskus sitä oli vähän liikaakin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot