Ei jatku

Runoilija Runoilijapoitsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuollutta tällä saralla...
 

Sisinpääni tutkiskelin
Tunteita tuhersin paperille
Itkin ja kierin sängyssä

Monasti sinä olit
tämän maailman kaikki salaisuudet
Haluan olla olematta
itseni ja minä

Me yhdessä.

Liian voimakasta.

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvin ilmaistu nuo lopun kaksi rivia. Vahvaa, ja tosiaan voimakasta.

Tää on enemmän, kuin sanojensa summa.
Hui.

Todella tunteellinen ja ihana teksti. Paljon tunteita herätti...

Hienoa itsen kartoitusta, jossa loppupäätelmäksi jää otsikon ponteva ei. Löytyisiköhän sen 'me yhdessä' kultainen keskitie!

Suuri tunne. Suuren tunteen suuri tunne.
Se muuttaa muotoaan.
Sen kestää.

Hyvin välittyy tuo tuskallisen surullinen tunne runostasi.

On ihanan erilainen nyyhky tämä runosi. Koettu. Mietitty. Sitten vasta kirjoitettu. Luulen niin.

"Monasti sinä olit
tämän maailman kaikki salaisuudet"

Tosta tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot