Celestia Rosenum

Runoilija Runoilijapoitsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuollutta tällä saralla...
 

I loved the winter
As I loved the snow

Delighting summer
And autumn's glow

Yet, seasons change
They have to, you know

But my heart
In still water lies
Beckons to Moon
Blood red in it's scarlet gown

Unjust as cold, my feelings are
They flood me like river
And cry like a hare

Please.
Tell me, my love

Why
Of all the things in world
Did you have to go?

My hollow soul
Filled with sorrow
Left in the bare snow
to wither like a red rose
Stolen of its beautiful petals
To grow no more.

Take me for my sins
embrace me again in death

That, will you do?

Selite: 
Halusin taas kirjoittaa englanniksi, olis kiva kuulla rakentavaa kritiikkiä. Kielioppini on mitä on, siksi olis kiva kuulla ehdotuksia miten tuota vois korjata tms...
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein kaunista tekstiä! Mutta aihe taas... Anteeksi kyynisyyteni, mutta usein menneiden muistelu kääntyy naurettavuuksiin...

söpöä. tykkäsin. ^-^

tosi ihana runo=)

 

Käyttäjän kaikki runot