Erika -97

Runoilija Merciless-Craziness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.2.2023 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.10.1991

 
Muistatko 

väriliiduilla koristellun asvaltin

taivaanrajassa roikkuvat raskaat pilvet

Hiekkaiset Kangaroosit korkealla ilmassa,

	Ja nauruni,

kun väitit veljesi lentäneen

keinusta pilvenreunalle

	Muistathan vielä

Valmiiksi nauretut komediat ja

Bumtsibumin pianistin nimen

	Kuinka yhdessä meistä tuli sotureita,

pikkupuukot viidakkoveitsinämme

kerrostalomme tiilinen kerhohuone piilonamme

	Ja iltaisin Barbiet sotivat toisiaan vastaan

tai makasivat muoviset ihot toisiaan vasten
Selite: 
Lapsuuden muistoja :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erinomainen, hersyvä ja samalla haikeahko. Mainio runo ja hienoa kerrontaa!
Tästä jäi lukijalle hymy kasvoille. Realismirunoutta ja nostalgiaa.

Loistavaa kerrontaa. 
Sai ihan omaa lapsuutta miettimään mikä kertoo vain runosi hyvyydestä.
 

Käyttäjän kaikki runot