Konditionaalirakkaus

Runoilija Merciless-Craziness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.2.2023 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.10.1991

 
Katseesi
kadottaisi minut
hailakansiniseen sameuteen
Sokeuden syvään mereen
Kosketuksesi
tekisi minusta tunnottoman,
saisi jokaisen soluni hyökkäämään toistaan vastaan,
Aiheuttaisi sodan sisälläni
Uudistaisi minut
Nostaisi vartaloni auringon ylle
Puheesi
ja hiljaiset kuiskauksesi

tekisivät minusta kuuron muiden sanoille,
rukouksille ja lauluille
Rakkautesi
polttaisi sydämeni valkoiseksi tuhkaksi
repisi hellästi sieluni miljooniin.

Selite: 
... Jos
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavaa, tämä saa tuntemaan ihanasti.

Hyvin kaunis on runosi.

=)

Onpas upea runo!

Vahvaa tekstiä ja kaipuuta! Hieno! :)

Hieno kaunis runosi :-7

Yleensä en pidä hirveästi jos kikkaillaan tekstin visuaalisuudella, mutta nyt täytyy sanoa, että olet onnistunut vangitsemaan niin täydellisen sinisen sävyn niin tuohon tekstiin kuin koko runoosi. Tämä osui ja syvälle osuikin. Voi rakkauden kaipaus, se syvän samettisen sinine tunne kun silmät sumeana, miltei sokeana, liitelisi jossain sfääreissä... Jospa vaan. Kiitos tästä ihan tuhannesti!

Osaapa olla sattuva! kyllä pohjoisessakin osataan! kirjoittaa, meinaan!

Todella voimakkaita ja taidokkaita lausahduksia. Tykkäsin!
Hyvää syntymäpäivää :)

Vahva runo. Taidokasta.

Vahvan kaunista kerrontaa herkästi joka kantaa todella hyvin runosi läpi. Pidän erittäin paljon teoksesi nosteesta.

Kaunis runo.

Tosi vahva ja vaikuttava runo!

Aijaijai, jospa vain. Se rakkaus olisi kyllä aikamoista, niinkuin runosi on. Kaunis!

Voimakas, vahva ja kaunis.

Vahvaa tulkintaa, hienoa unelmaa

Tekstin sommittelu ja kursivointi korostaa tätä jotenkin vain niin... En saa sormea sen pointin päälle, mutta vuosia yksinolleena tämä otti kiinni jostain melkolailla sisimmästä.

Mukava löytää tuurilla hyviä runoja näin aamutuimaan.

Kaunista kuvakieltä :-)

Kuiskaan täältä sinulle Hyvää Juhlapäivää.

Otteessaan pitävä, vahva runo. Todella taidokas!

Vahva ja upeita kielikuvia sisältävä runo. Vaikuttava.

omg nerokas otsikkoa myöten
inspaa
 

Käyttäjän kaikki runot