Variksenpelätin

Runoilija Merciless-Craziness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.2.2023 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.10.1991

 
Rakennan hiekkalinnani
liian lähelle rantaa
Istutan kukkani syksyllä
kylmän korjattavaksi
Ja maalaan huuleni mustaan
Huojun tuulessa,
kuin variksenpelätin
Suu irvessä, yhden jalan varassa
Piirrän vartaloni ääriviivat veteen
kuvittelen sen peilikseni
Minä en pääse tästä eroon
Sidon kengännauhani toisiinsa kiinni
ja juoksen askelen eteen
kaksi taakse
Kehoni on vankilani
Kylkiluut kalterini

Selite: 
Kadonneen inspiraation metsästystä~ Onhan aiemmasta kolme vuotta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot