Lasinen leijona

Runoilija Merciless-Craziness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2007
Viimeksi paikalla: 27.2.2023 12:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.10.1991

 


Sinä salaisena yönä

Pakkastaivaalla miljoonat tähdet ilkkuivat meille

Tietäen,

ettei tarinaamme voisi niihin kirjoittaa

Ehkä silloin

olisi kannattanut miettiä,

kuinka meille oikein käy

Koska nyt kerään sirpaleita

yrittäen koota niistä

Lasista leijonaa

Selite: 
Tarina lasisesta leijonasta ja miten missään ei kerran ollut järkeä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot