Rakkaalleni

Runoilija KaunisHullu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia rakastava ja yksi miljoonista oudoista haaveilijoista maailmassa.
 

Vuosi sitten ilmestyit maailmaani.

Rakastuin silmiisi,
hymyysi,
luonteeseesi,
heikkouksiisi.

Rakastuin siihen,
että pystyt itkemään minulle,
kun sinusta tuntuu siltä.

Rakastuin siihen,
miten sinua naurattaa kun kiukuttelen.

Rakastuin sinuun.
Rakastan sinua.
Ja tulen rakastamaan.
Aina.

Selite: 
14.12.2005 olemme vuoden olleet yhdessä<3 Rakastan paljon<3
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hyvä sisältö tässä runossa :> tykkään todella paljon

Kaunista!
Sanat kuin omasta kädestäni lähteneitä! :)

Kaikkien "täydellisten", itseään täynnäolevien paskiaisten jälkeen oli ihanaa huomata kuinka täydellinen rakkaus piileekin todellisuudessa aivan toisenlaisen kuoren alla.

Minäkin tulen rakastamaan.
Aina.

 

Käyttäjän kaikki runot