olotila

Runoilija KaunisHullu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia rakastava ja yksi miljoonista oudoista haaveilijoista maailmassa.
 

Vaikka miten kovasti yrittää,
niin aina joku vetää takaisin pohjalle.
Saa olotilan huonoksi ja
saa minut vain itkemään ja raivostumaan.
Satuttamaan itseäni,
vaikka en haluaisi.

Vain sinä pystyt auttamaan minua,
mutta sinä olet kaukana.
Vaikka voinkin kertoa kaiken sinulle,
niin en halua että saat tietää minun sortuneen taas.
Sortuneen siihen vikaan keinoon,
johon en ole avullasi sortunut lähes puoleen vuoteen.

Vaikka haluan nähdä sinut heti,
en halua että näet mitä olen tehnyt taas itselleni.
Et pidä siitä ollenkaan,
en minäkään.
Mutta et silti ymmärrä,
millainen apukeino se välillä on.

Haluan vain että pääsen syliisi,viereesi
ja olla vain kanssasi.

Selite: 
Huono kausi taas menossa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Voih.. kamalaa..
MIkä on sun juttu kun oot itsetuhoinen??
Yritä parjätä mä lähetän sulle kaukohalin jos se auttaa..

 

Käyttäjän kaikki runot