Ikävä

Runoilija KaunisHullu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musiikkia rakastava ja yksi miljoonista oudoista haaveilijoista maailmassa.
 

Minulla on ikävä.
Eilen tuli jo iso ikävä,
kun tiesin että sinun pitää lähteä.
Et olisi halunnut,
en minäkään.
Tahdon pitää sinut vain itselläni,
jakaa jokaisen tunnin kanssasi.

Näemme vasta muutaman viikon kuluttua,
seuraavan kerran,
vasta silloin.
Onneksi olet kuitenkin olemassa,
ja sinä voit soittaa,
voit soittaa milloin vain.
Vastaan mihin aikaan tahansa,
tottakai,
koska se olet sinä.

Vain sinä saat minut ikävöimään näin,
vain sinun takiasi silmissäni kimmeltää.
Mutta onneksi et ole siellä iäisyyksiä,
onneksi saan sinut silti luokseni.

Selite: 
..kiitoksia Suomen valtiolle,joka pakotti pojan muualle..
Kategoria: 
 

Kommentit

tiedän tosi hyvin tunteesi,minunkin pikkuseni joutui sinne palvelemaan lähteä..ja ikävä on niin suuri! yritetään kestää..

 

Käyttäjän kaikki runot