Piirsit karttas taivaalle

Runoilija Ikkunaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.2.2007
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 14:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa elämä ottaa
 

piirsit karttas taivaalle,
lähdit pois, meidät yksin jätit,
muistot nätit meille susta jätit.
miks kaiken menetän,
mikä on tärkeetä,
en näe sua enää,
pitää yksin elää
et enää tuu taks
et tuu rukoilusta herää
ei edes mikään ihme saa sua tänne enää elää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kyllä aivan ihana! Koskettava! Tykkäsin hirveästi! Piirsit karttas taivaalle... Täydellinen nimi, ja otsikon luvun jälkeen, on pakko lukea koko runo ja se kannattaa!:)

Tuli oman isän kuolema mieleen. Koskettavaa.

Kiitos kaunis kommentista=)

 

Käyttäjän kaikki runot