Tuu kulta kotiin

Runoilija Ikkunaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.2.2007
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 14:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa elämä ottaa
 

Koska tuut takas
Ja koska sanot mulle "oon kotona rakas"
Sä vietät aikaa paljon poissa
Työ jutuissas noissa
Taas sä meet enne ku huomaankaa
Ja itku ei lakkaa,
Kunnes olet taas kotona

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän runoistasi,etenkin tästä;se kuvaa arkea ja sen kipua juuri sellaisena kuin se on.Kauniita ja herkkiä runoja sinulla!

 

Käyttäjän kaikki runot