arki tuli liian nopeaa

Runoilija Ikkunaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.2.2007
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 14:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa elämä ottaa
 

Hetken olin niin rakastunut
Hetken olin turvautunut
Hetki meni

Yhtäkkiä tapeltiin
Eikä enää sanottu et rakastettiin
Miten arki koittaa näin nopeaa
Kestä ei kukaan jos me erotaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastumisesta rakkauteen on pitkä ja kuoppainen tie

 

Käyttäjän kaikki runot