Rakkaalleni

Runoilija Ikkunaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.2.2007
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 14:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä antaa elämä ottaa
 

Ollaan oltu vain hetki näin
rakastuttu ja oltu lähekkäin
Koskaan en suo halua luovuttaa
Sylissäs oon vaikka ainiaan
Haluasin elää meidä monet hetket
uudestaan ja uudestaan
Mut elämä jatkuu
ja mennään eteen päin
ja tietysti käsikkäin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana <3

ihana runo <33

 

Käyttäjän kaikki runot