A Dream became reality

Runoilija 7d5bd5df78b509b145013926a26916e7

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2010
Viimeksi paikalla: 15.10.2019 9:37

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.4.2024

 

Herään, näen edessäni sut,
et unta ollutkaan.
Kiedon kädet ympärilles,
uniset silmäsi sä avaat.

Silitän hiljaa kylkeäs,
liikahdat ja hymyilet.
Tässä tahdon olla aina,
so please don't go away~

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi kertovat vilpittömästä etsinnästä ja elämästä.

 

Käyttäjän kaikki runot