Hautausmaa

Runoilija 7d5bd5df78b509b145013926a26916e7

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2010
Viimeksi paikalla: 15.10.2019 9:37

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
23.4.2024

 

Hiljaa hulmuaa hiukseni,
kyynel kaulalla kimmeltää.
Tahdon tulla tuonelaan,
raapia rakkauden rinnasta.

Kun kuolema korjaa,
joku jää jälkeen.
Rakkauden rukoilee raukeavan,
yksin yössä yllättää.

Tikari turruttaa tuskan,
veri virtaa vuolaasti.
Rauhaa risti rautainen,
haudan harmaaseen hurmaan.

Selite: 
AI 10 Luova kirjoittaminen. 10 runon runokokoelmasta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tummanpuhuva hyvin kirjoitettu runo.

Yksinkertaisesti kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot